Nieuws

 • Vacature

  Vacature:
  Kinderdagverblijf Het Vrolijke Koetje biedt kinderopvang op de echte boerderij waar kinderen genieten van rust, ruimte, natuur en dieren.
  Momenteel hebben wij een vacature voor een pedagogisch medewerker voor 18-27 uren.
  Wij zoeken op korte termijn iemand die:

  - uitzonderlijk goed is in de dingen die hij/zij doet en niet van
  middelmatigheid houdt;
  - flexibel is;
  - een opleiding op minimaal MBO-3/4 niveau heeft;
  - een krachtige persoonlijkheid heeft;
  - samen met collega's van KDV Het Vrolijke Koetje een succes wil maken;
  - volgens onze pedagogische visie wil werken en bereid is om
  zich daarin te ontwikkelen;
  - graag buiten is.
  Wij bieden een prettige informele werksfeer met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden.
  Stuur je sollicitatiebrief met cv naar info@kinderopvanghetvrolijkekoetje.nl t.a.v. Lizet van Asseldonk

  Lees meer
 • Start BSO augustus 2019

  Na schooltijd heerlijk naar de boerderij. Even iemand anders zijn dan "het schoolkind"en genieten van de ruimte natuur, dieren en rust van het platteland bij  BSO Het Vrolijkke KOetje. Welk kind wil dat nu niet!
  Natuur is een rijke en door kinderen gewaardeerde speelleeromgeving die de kinderlijke ontwikkeling ondersteunt. Natuur is betekenisvol voor de onwikkeling van knderen verdient daarom een plek in de kinderlevens. En waar kun je de natuur iet prachtiger beleven dan op een echte boerderij.

  Lees meer

Facebook

 • Volg ons op Social Media:

Start BSO augustus 2019

Ga terug naar nieuws overzichtGeplaatst op Zaterdag 3 november 2018
De BSO ruimte binnen:

De BSO ruimte zal uitnodigend worden met veel daglicht. Een BSO waar de kinderen in staat worden gesteld om in contact te staan met het buiten en de dieren is een van de kernpunten geweest voor het ontwerp.  Kindvriendelijk, veilig, comfortabel met een agrarische uitstraling en huiselijke sfeer. Gezien de  groene pedagogische visie van onze opvang vinden wij het vanzelfsprekend dat er aandacht en gelegenheid is voor het naar binnen halen van de natuur..

De BSO tuin.
Er komt een grote BSO tuin. Aansluitend is de weide voor de dieren, zodat de kinderen meteen daarmee in contact staan. Alpaca's, geiten, konijnen, kippen en cavia's zullen in deze dieren weide gaan verblijven. Uiteraard wordt er bekeken of we eventueel nog andere dieren kunnen plaatsen  (we denken aan een varkentje of pony). Het bezoek aan de boerderij is ook een van de belangrijke activiteiten. Onze BSO tuin wordt een grote groene buitenruimte met genoeg mogelijkheden om kinderen zelf het spel te laten maken. Een tuin waar oneinig veel speel plezier wordt beleefd met uidagende vrijheid, kinderen kunnen spelen met wat de natuur hun biedt. Een tuin waar kinderen fantaseren, genieten, lekker bewegen en bezig zijn na een dag op school. Uit onderzoek is gebleken als kinderen na school in de natuur verblijven ze weer fris en fruitig thuis komen. Ze blijken tevredener en geconcentreerder te zijn. 

Practische zaken
De kinderen worden opgehaald bij de scholen in de omliggende omgeving met een busje.
Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Naschoolse opvang, naschoolse opvang in combinatie met vakantieopvang, vakantie opvang, vso, vso en vakantieopvang.
Indien u interesse hebt kunt u het contact formulier invullen en mailen. Wij nemen dan contact op met u.Ook kunt u Lizet bellen voor meer informatie: 06-22527227.


 


Laatste artikelen

Meer informatie!

Lizet van Asseldonk
T: 073-6412120
M: 06-22527227
Neem contact op

Het Vrolijke Koetje | Empelsehoefweg 5 | 5247 NM Rosmalen / Den Bosch |Tel: 073-6412120 |Tel 2: 073-6443728|Mobiel: 06-22527227